Att spara ett minne..

Det finns en del stunder här i livet som man bara skulle vilja fånga och stoppa ner i en liten burk så man kunde spara det för evigt. Det finns ett sätt att göra det på, med en fotografering. En fotografering med mig innebär i stort sett att jag kommer hem till er och hänger, ser vad som händer och dokumenterar det. Vi skippar det stela och tillgjorda, tar en fika och bara har det bra en stund.

Pris och information hittar du längre ner på sidan!


Information & pris

När bör man göra en gravidfotografering?

Jag skulle rekommendera att en gravidfotografering görs någon gång mellan vecka 25 och 35. Dock är alla olika och hur stor magen är vid en viss vecka är väldigt individuellt. Det viktigaste är att du känner dig bekväm.

Får min partner/mina barn vara med på gravidfotograferingen?

Absolut! The more the merrier!

Vad ska jag/vi ha på oss?

Jag ställer inga större krav på klädsel eftersom jag vill att fotografering blir avslappnad. Det enda jag rekommenderar är att välja kläder med lugna färger utan synliga loggor/märken. Jag har några plagg att låna ut till dig som är gravid, bland annat en kimono i linnetyg och en klänning. Självklart kan vi gå igenom klädval inför fotografering om det känns svårt att välja.

När levereras bilderna?

Efter ungefär 3-5 arbetsdagar levereras bilderna digitalt i ett onlinegalleri med lösenord.

Tid & plats?

Tillsammans bokar vi in en dag ni önskar fotograferas. Jag fotograferar allra helst hemma hos er eller utomhus i Malmö/i närheten av ert hem.