Alexander & Rosanna

Helsingborg , Sofiero Gård - 17 Augusti 2019

Förberedelser på hotellet mitt i Helsingborg. Himlen lovade inte direkt solsken den här morgonen men stämningen var ändå på topp. De tjocka molnen la sig som en matta över staden. Rummet jag befinner mig i är fullt med liv och rörelse. Alla Rosannas närmaste i full gång med att göra sig klara inför dagen. Brudens syster plockade fram en deo, men inte vilken deo som helst, en intim-deo som doftade av kokos.

"Klart fiffi ska dofta kokos på bröllopsdagen!?"

First look utanför hotellrummet med en pirrig brudgum och en ivrig brud. En av mina favoritsätt att göra en first look är att få paret att hålla varandra i handen innan de ser varandra. Det skapar lite extra pirr och både paret och jag blir sådär fnissiga och spänningen stiger.

Gästerna anländer till vigseln med stil i dessa coola veteranbussar.