Alexander & Rosanna

Helsingborg , Sofiero Gård - 17 Augusti 2019

Förberedelser på hotellet mitt i Helsingborg. Himlen lovade inte direkt solsken den här morgonen men stämningen var ändå på topp. De tjocka molnen la sig som en matta över staden. Rummet jag befinner mig i är fullt med liv och rörelse. Alla Rosannas närmaste i full gång med att göra sig klara inför dagen. Brudens syster plockade fram en deo, men inte vilken deo som helst, en intim-deo som doftade av kokos.

"Klart fiffi ska dofta kokos på bröllopsdagen!?"

01 / 07

First look utanför hotellrummet med en pirrig brudgum och en ivrig brud. En av mina favoritsätt att göra en first look är att få paret att hålla varandra i handen innan de ser varandra. Det skapar lite extra pirr och både paret och jag blir sådär fnissiga och spänningen stiger.

Gästerna anländer till vigseln med stil i dessa coola veteranbussar.

01 / 04