Bröllopsbokningar

Bröllopsbokningar

2 0 2 1

2 0 2 1

Under 2021 kommer jag att ta ett begränsat antal bokningar. Dels för att jag i Oktober 2020 kommer att bli mamma för första gången, med allt vad det innebär, och även på grund av rådande situation.
De som på grund av pandemin måste boka om från 2020 kommer i viss mån att prioriteras, om möjligt.

Frågor? kontakta mig
Frågor? kontakta mig

Vanliga frågor

Hur långt i förväg bör vi boka bröllopsfotograf?

Det kan vara smart att vara ute i god tid, många bokar ungefär ett år innan sin bröllopsdag. Detta för att säkra att just deras favorit-fotograf inte blir uppbokad. Det är också bra att vara ute i god tid så att vi lär känna varandra. Vi gör till exempel en förfotografering där ni får känna hur det känns att står framför mina kameror. Jag skulle rekommendera att boka 6-12 månader innan bröllopsdagen!

När får vi bilderna?

Vanligtvis under högsäsong har jag en leveranstid på ca 8-10 veckor beroende omfattningen av uppdraget!

Vad gör vi om det regnar?

Lugn bara lugnt, jag har varit med om många regninga bröllopsdagar och det har alltid löst sig. Vid några tillfällen har vi väntat ut regnet eller sprungit ut mellan skurarna, om regnet inte gett sig har vi hittat platser under tak eller varit inomhus. Jag har med mig gummistövlar till mig och er två, just in case!

Har du backup?

ALLTID! Jag har alltid två kamerahus med mig och en hel hög med olika objektiv, delvis för att vara försäkrad om att jag inte står utan utrustning om något händer och delvis för att jag ska kunna arbeta mer effektivt och hinna fånga alla små ögonblick!

När betalar vi?

Vid bokning/avtals-signering betalar ni en avgift på 20% av totalsumman, detta bekräftar er bokning och säkrar ert datum. Sedan kommer slutfakturan ca 1 vecka innan bröllopsdagen.

Vad händer om du blir sjuk?

Jag har ett enormt kontaktnät med duktiga fotografer och gör i sådana fall allt jag kan för att hitta en likvärdig ersättare. Dettar har dock, som tur är, aldrig hänt ännu!

Skicka en bröllopsförfrågan!

Jag vill dela er stora dag med er! Kontakta mig genom formuläret så ser vi om vi är en perfect match!