WOHO!

Ni vill boka mig som er bröllopsfotograf!Vad händer nu?

1. Avtal och bokningsfaktura

Så fort ni skrivit på avtalet och betalt in fakturan som säkrar ert datum är det bara att tuta och köra!

-

2. Planering & pirr i magen

Om vi inte bor långt ifrån varandra så vill jag såklart träffa er!
Jag bjuder på en fika och vi går igenom alla era önskemål och planer. Om ni bokat mer än 4 timmar ser jag gärna att vi har minst 1-2 möten innan er bröllopsdag!

-

3. BRÖLLOPSDAGS!

Det är er bröllopsdag och jag dyker upp på avtalad tid och plats för att dokumentera det som händer!
Det är er dag och ni ska bara slappna av och ha roligt så sköter jag bilderna! Ungefär 10 dagar innan bröllopsdagen kommer ni att få slutfakturan.

-

4. Dagen efter

Det har hänt att jag dagen efter ett bröllop stött på brudparet i mjukisbyxor på frukostbuffén på hotellet och det är fantastiskt roligt, inte på grund av mjukisbyxorna såklart men på grund av lyckan! Dagen efter får ni de såkallade ”instagram”-bilderna.

-

5. En liten present

Rätt som det är, någon månad efter er bröllopsdag, dimper det ner ett paket hos er! Det innehåller bland annat printarna som ingår i paketet ni valt och en och annan överraskning! Om ni valt ett paket där ett USB ingår så kommer det åka med i paketet!

-

6. slutleverans

Ca 2 - 3 månader efter er bröllopsdag är det dags för slutleverans! I alla fall under högsäsong. Ja, det är lång tid att vänta men det är så värt det, jag lovar! För under den tiden har jag lagt ner mycket kärlek i era bilder och leverans.

-