EMELIE JOSEFINE PRESETS


Under några år har det trillat in en del frågor om min redigering och om jag gör presets.

Well, det är dags att det blir ordning på det. Under en ganska lång tid har jag jobbat på ett paket med presets som ska underlätta redigeringsprocessen för fotografer. Här är de!


Natural Bright


En neutral, något varmare, preset i två varianter för bilder med mycket grönska. Passar också bra för höstbilder med mycket färgglada löv. Här kan man välja att behålla inställningarna precis som de är eller dra lite i reglagen för färgton och exponering tills det känns rätt för just din bild.

Indoor


Indoor är två presets i färg som gör sig bra på bilder tagna i inomhusmiljöer där ljuset är varmare och kanske till och med lite gult. Till exempel vid förberedelser eller middagen i en lada.


Dessa preset jämnar ut färgerna och dämpar dom gula tonerna. Den ena är lite varmare och den andra lite kallare i tonen.

Black & White


En svartvit preset helt enkelt.

Denna preset ger ett djupt och nästan intensivt intryck, passar bilder tagna både inomhus och utomhus.

PRESETPAKET

750 kr

ink. moms


  • 4 presets i färg
  • 1 preset för svartvitt
  • PDF med instruktioner


Dessa presets fungerar som förinställnignar i Adobe Lightroom samt Camera Raw och är skapade för att användas på RAW-filer på en dator. Presetfilerna är xmp-format. Information om hur du installerar presets kommer med i din zip-fil. När köpet är genomfört och dina presets skickade går det ej att ångra köpet eftersom det är en digital produkt.

FÖRE & EFTER


Indoor

Före & Efter


1 / 6

Natural Bright

Före & Efter

1 / 8

Black & White

Före & Efter

1 / 6