MINISESSION


Nya minis släpps under sensommaren


En sommarmini är i stort sett vad det låter som, en mini-fotografering under sommaren. Till skillnad från andra fotograferingar jag erbjuder är dessa sessioner kortare. Under 20-30 minuter får du/ni hänga tillsammans och samtidigt få sommarbilder att se tillbaka på. Fotograferingen passar dig som själv vill ha härliga porträttbilder, par, familjer och vänner som saknar bilder ihop som inte är mobilbilder. Kanske är du den i familjen som tar alla bilder men själv aldrig är med på bild? Hög tid att du är det då!

En minisession kan också vara en toppen-present till någon som fyller år till exempel.


Årets första minisessions är över, fler minis släpps under sensommaren 2022!

Men det går fortfarande att boka en vanlig fotografering!

“Alltså WOW! Vi har tittat igenom alla bilder i lugn och ro nu och de är så sjukt fina! Vi är så glada att vi fick chans att fotas av dig igen, tuusen tack för alla bilder, varenda bild är helt perfekt!”

Ellen, John & Gry - Minisession hösten 2021

Frågor & Svar

Vad ska vi ha på oss?

Självklart ska du/ni känna er som er själva och vara helt bekväma så det finns inga direkta regler kring kläder. Om jag ska rekommendera något så är det isåfall att man undviker kläder som har stora loggor eller texter då dessa kan distrahera och ta fokus från det viktigaste i bilderna, du/ni!

Hur bokar jag/vi?

Längre ner på sidan finns ett bokningsformulär där önskad tid och information om dig/er kan fyllas i. Om den önskade tiden är ledig skickar jag en bekräftelse tillsammans med en bokningsfaktura á 500 kr. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar och säkrar er tid. (Förutom vid ombokning pga väder)

När får vi bilderna?

Bilderna leveraras digitalt i ett galleri där ni själva laddar ner/delar.
Leveransen sker ca 10-14 dagar efter fotograferingen.

Vad händer vid dåligt väder?

Om vädret skulle visa sig bli väldigt dåligt har jag ett backup-datum. Jag håller koll på prognosen i god tid innan och meddelar så fort det verkar bli alldeles för dåligt väder. Lite moln har aldrig skadat någon men om det skulle bli ösregn kan det vara läge att byta datum.

“Vi är sååå nöjda med sessionen! Riktigt roligt. Du var så behaglig att jobba med. Och dina foton ser redan helt otroliga ut, utan att ens ha fått se det slutgiltiga resultatet”

Ida, Patrik & Elsa - Sommarminis 2022

Natalie & Eric - Sommarminis 2022

Vill du få information om kommande minisessions?

Fyll i formuläret här under