MINISESSIONS


Söndag

24 Juli 2022


En sommarmini är i stort sett vad det låter som, en mini-fotografering under sommaren. Till skillnad från andra fotograferingar jag erbjuder är dessa sessioner kortare. Under 20-30 minuter får du/ni hänga tillsammans och samtidigt få sommarbilder att se tillbaka på. Fotograferingen passar dig som själv vill ha härliga porträttbilder, par, familjer och vänner som saknar bilder ihop som inte är mobilbilder. Kanske är du den i familjen som tar alla bilder men själv aldrig är med på bild? Hög tid att du är det då!

En minisession kan också vara en toppen-present till någon som fyller år till exempel.


Läs mer längre ner på sidan, där kan du också skicka in ett bokningsformulär!

Plats


Skåne,

Beddingestrand

En pin med exakt plats på google maps skickas vid bokning.

Pris


2200 kr inkl. moms


Det här ingår:

  • 10-15 högupplösta, redigerade bilder
  • 20-30 minuter fotografering
  • Fika och en härlig stund tillsammans

Tider


14.45 Bokad

15.30 Bokad

16.15 Bokad

17.00 Bokad

17.45

18.30

19.15

Senare tid kan bokas om man ex. önskar kvällsljusetFör vem?


  • För den lilla eller stora familjen
  • För det nykära paret
  • För den som vill ha en egoboost
  • Den som alltid står bakom kameran annars
  • För den som "bara" har mobilbilder på familjen/med sin partner/på sig själv
  • För vem som helst, pretty much

“Alltså WOW! Vi har tittat igenom alla bilder i lugn och ro nu och de är så sjukt fina! Vi är så glada att vi fick chans att fotas av dig igen, tuusen tack för alla bilder, varenda bild är helt perfekt!”

Ellen, John & Gry - Minisession hösten 2021

Frågor & Svar

Vad ska vi ha på oss?

Självklart ska du/ni känna er som er själva och vara helt bekväma så det finns inga direkta regler kring kläder. Om jag ska rekommendera något så är det isåfall att man undviker kläder som har stora loggor eller texter då dessa kan distrahera och ta fokus från det viktigaste i bilderna, du/ni!

Hur bokar jag/vi?

Längre ner på sidan finns ett bokningsformulär där önskad tid och information om dig/er kan fyllas i. Om den önskade tiden är ledig skickar jag en bekräftelse tillsammans med en bokningsfaktura á 500 kr. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar och säkrar er tid. (Förutom vid ombokning pga väder)

När får vi bilderna?

Bilderna leveraras digitalt i ett galleri där ni själva laddar ner/delar.
Leveransen sker ca 10-14 dagar efter fotograferingen.

Vad händer vid dåligt väder?

Om vädret skulle visa sig bli väldigt dåligt har jag ett backup-datum. Jag håller koll på prognosen i god tid innan och meddelar så fort det verkar bli alldeles för dåligt väder. Lite moln har aldrig skadat någon men om det skulle bli ösregn kan det vara läge att byta datum.

Natalie & Eric med sina hundar - Minisession hösten 2021

OBS! Önskad tid garanterar inte att tiden är ledig. Ni får svar inom 24 timmar och förslag på annan tid om just den tid ni önskat är upptagen.

Här rekommenderar jag ett max antal på 5 personer eftersom tiden är begränsad. Om ni är fler rekommenderar jag er att boka in en familjefotografering så får ni den tid ni behöver för att alla ska bli nöjda!

Det är inte ett krav att ni är okej med att bilderna publiceras.