B R Ö L L O P S F O T O G R A F E R I N G

Men hallå?! Ni ska gifta er! Det är ju helgalet! Men hur ska ni hinna med att få med alla på bild och när tårtan är uppäten och klänningen upphängd är det ju trots allt bilderna som är kvar. Lugn bara lugn, jag kommer och dokumenterar! Kika här nedanför för att se om något av paketen passar er!

Det finns få dagar som är så nervkittlande som en bröllopsdag? Jag är dock inte gift, så hur vet jag det egentligen? Jag har varit på en hel hög med fantastiska bröllop och har varenda gång känt det där pirret i magen. De gånger jag varit med hela dagen så har det där pirret följt med mig hem och stannat kvar där i magen, i flera veckor. Jag vill vara med och dela ert magpirr!

01 / 02

Några fina ord, från några av mina fina brudpar!

Några fina ord, från några av mina fina brudpar!

Louise & Alexander

Louise & Alexander

Fantastiska Emelie fotograferade vår bröllopsdag sommaren 2018! Hon är lyhörd, flexibel och rolig! Hon fick oss alla att känna oss bekväma och avslappnade framför kameran! Hon är superexpert på att fånga de små, roliga och spontana ögonblicken som man så gärna vill minnas! Resultatet blev fantastiskt, och utöver det hade vi så himla kul tillsammans!

01 / 04
01 / 04

Paket & Priser

Paket & Priser

4 timmar

Under 4 sammanhängande timmar dokumenterar jag det som händer under de moment som ni valt att ha mig med. Det kan exempelvis vara vigsel, porträtt och en stunds mingel. Här kan ni självklart välja fritt vilka moment ni vill ha dokumenterade.

15.500 KR

Vanliga frågor

Hur långt i förväg bör vi boka bröllopsfotograf?

Det kan vara smart att vara ute i god tid, många bokar ungefär ett år innan sin bröllopsdag. Detta för att säkra att just deras favorit-fotograf inte blir uppbokad. Det är också bra att vara ute i god tid så att vi lär känna varandra. Vi gör till exempel en förfotografering där ni får känna hur det känns att står framför mina kameror. Jag skulle rekommendera att boka 6-12 månader innan bröllopsdagen!

När får vi bilderna?

Vanligtvis under högsäsong har jag en leveranstid på ca 8-10 veckor beroende omfattningen av uppdraget!

Vad gör vi om det regnar?

Lugn bara lugnt, jag har varit med om många regninga bröllopsdagar och det har alltid löst sig. Vid några tillfällen har vi väntat ut regnet eller sprungit ut mellan skurarna, om regnet inte gett sig har vi hittat platser under tak eller varit inomhus. Jag har med mig gummistövlar till mig och er två, just in case!

Har du backup?

ALLTID! Jag har alltid två kamerahus med mig och en hel hög med olika objektiv, delvis för att vara försäkrad om att jag inte står utan utrustning om något händer och delvis för att jag ska kunna arbeta mer effektivt och hinna fånga alla små ögonblick!

När betalar vi?

Vid bokning/avtals-signering betalar ni en avgift på 20% av totalsumman, detta bekräftar er bokning och säkrar ert datum. Sedan kommer slutfakturan ca 1 vecka innan bröllopsdagen.

Vad händer om du blir sjuk?

Jag har ett enormt kontaktnät med duktiga fotografer och gör i sådana fall allt jag kan för att hitta en likvärdig ersättare. Dettar har dock, som tur är, aldrig hänt ännu!

Ready? Let's go!

Follow me on Instagram